• Home
  • Вести
  • Охрид
  • ПОТПИШАНА Е ПОВЕЛБА ЗА ЗБРАТИМУВАЊЕ НА ОЕМУЦ „СВ. НАУМ ОХРИДСКИ“-ОХРИД И „ТЕХНИЧКА ШКОЛА“-ВАЉЕВО

Реклама

Промо

Реклами

Линкови