• Home
  • Вести
  • Охрид
  • Највисокото општинско признание „Патрон на градот- Св. Климент Охридски“ за 2019 година, постхумно му се доделува нa Проф. д-р Јован Стојаноски

Реклама

Промо

Реклами

Линкови