• Home
  • Вести
  • Охрид
  • Од денес самостојно ќе функционираат јавните претпријатија „Водовод“ – Охрид, „Водовод“ – Струга и државното јавно претпријатие „Колекторски систем“

Реклама

Промо

Реклами

Линкови