• Home
  • Вести
  • Охрид
  • Средношколците од средното стручно училиште „Св.Кирил и Методиј“ од Охрид се подготвуваат за учеството на Европскиот младински самит за климата во Брисел

Реклама

Промо

Реклами

Линкови