• Home
  • Вести
  • Охрид
  • Пациентите од Охрид со потешка клиничка слика и потреба од интензивно лекување ќе се сместуваат на дделот за интензивна нега во рамки на ЈЗУ Општа Болница

Реклама

Промо

Реклами

Линкови