• Home
  • Вести
  • Охрид
  • Се замрзнува цената на медицинските маски и ракавици, се укинува царината на 13 медицински производи, се забранува стечај, а туристичките агенции ќе добијат ваучери за откажаните аранжмани

Реклама

Промо

Реклами

Линкови