• Home
  • Вести
  • Охрид
  • Авиони од Цирих на Chair Airlines и од Милано на Wizz Air ќе бидат првите кои денес, по три и пол месеци, ќе слетаат на охридскиот аеродором „Св. Апостол Павле“

Реклама

Промо

Реклами

Линкови