Вести

ТВМ Дневник 24.03.2023

– Се очекува плодна година за туризмот; – Саем за сезонско вработување во туризмот; – Промовирана книгата на Славе Ѓорго Димоски; – Охриѓанец неовластено поседувал оружје.

ТВМ Дневник 23.03.2023

ТВМ Дневник 22.03.2023

ТВМ Дневник 21.03.2023

ТВМ Дневник 20.03.2023

ТВМ Дневник 17.03.2023


Времето во Охрид
13.6
°C
16.8
°C
4.5
°C
1015.4
hPa
0
%
0.00
UV
3
km/h
15
km/h
max
0.0
mm/h
2.8
mm
today
0
31
km


Графикон - Јачина на Ветер
Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top