©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.

Вести

ТВМ Дневник 10.08.2022

– Здраво живо јас сум Прличев; – Собирни центри за почиста околина; – Скутери дивеат на плажите; – 5 часа дневно на интернет

ТВМ Дневник 09.08.2022

ТВМ Дневник 08.08.2022

ТВМ Дневник 05.08.2022

ТВМ Дневник 04.08.2022

ТВМ Дневник 03.08.2022


Времето во Охрид
21.9
°C
25.4
°C
17.1
°C
1017.7
hPa
74
%
0.72
UV
21
km/h
47
km/h
max
0.0
mm/h
0.7
mm
today
50
38
km
16:05

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top