©2008 - Сите права се задржани. Powered by TVM.

Вести

ТВМ Дневник 18.08.2022

– Има ли надеж за охридскиот маратон; – Авантуристичкиот туризам во пораст; – Подготвена поетската ноќ во Велестово; – Не е 5 до 12 за младите културни работници.

ТВМ Дневник 17.08.2022

ТВМ Дневник 16.08.2022

ТВМ Дневник 15.08.2022

ТВМ Дневник 12.08.2022

ТВМ Дневник 11.08.2022


Времето во Охрид
23.5
°C
23.5
°C
18.3
°C
1016.3
hPa
68
%
8.04
UV
8
km/h
31
km/h
max
0.0
mm/h
0.0
mm
today
0
37
km

Со Вашата регистрација, неделно ќе добивате е-порака со најважните информации од регионот.


© 2008 - Сите права задржани. Поддржано од ТВМ ТелевизијА.
Back to Top