Емисии

1:13:30
Прашалник  - туризам во 2022

Прашалник - туризам...

Details
гости: Љ. Јанески и К. Наумов
0 0
268 views
1:2:04
Прашалник - Охрид по избори

Прашалник - Охрид по...

Details
гости: К. Пецаков - Ж. Ангеловска
0 0
98 views
1:00
Избори Вмро

Избори Вмро

Details
0 0
141 views
33:32
Кирил Пецаков - Кандидат за градоначалник ВМРО-ДПМНЕ и коалиција „За обнова на Македонија“

Кирил Пецаков - Канд...

Details
Кирил Пецаков - Кандидат за градоначалник ВМРО-ДПМ...
0 0
122 views
1:5:31
ТВМ дебатна емисија

ТВМ дебатна емисија

Details
на кандидатите за градоначалник на Охрид
0 0
231 views
58:39
Дебата со кандидатите за градоначалник Општина Вевчани

Дебата со кандидатит...

Details
Дебата со кандидатите за градоначалник Општина Вев...
0 0
225 views
38:16
Константин Георгиевски - кандидат за градоначалник од коалицијата „Најдоброто за мојата општина“

Константин Георгиевс...

Details
Константин Георгиевски - кандидат за градоначалник...
0 0
227 views
32:06
Кирил Пецаков

Кирил Пецаков

Details
кандидат за градоначалник на Охрид од ВМРО-ДПМНЕ и...
0 0
261 views
23:34
Стевче Стевоски

Стевче Стевоски

Details
носител на независна листа “Стевче Стевоски“
0 0
192 views
25:28
Владимир Суклоски - „Единствена Македонија“’

Владимир Суклоски -...

Details
Владимир Суклоски - „Единствена Македонија“’
0 0
187 views
25:03
Џемал Мена - Партија „Движење Беса“

Џемал Мена - Партија...

Details
Џемал Мена - Партија „Движење Беса“
0 0
158 views
20:51
Виолета Аврамоска - Политичка партија „Левица“

Виолета Аврамоска -...

Details
Виолета Аврамоска - Политичка партија „Левица“
0 0
203 views
25:12
Науме Јованоски - СДСМ и Коалицијата „Најдоброто за мојата Општина“

Науме Јованоски - СД...

Details
Науме Јованоски - СДСМ и Коалицијата „Најдоброто з...
0 0
364 views
20:40
Сашо Донев - ВМРО-ДПМНЕ  и Коалиција за обнова на Македонија

Сашо Донев - ВМРО-ДП...

Details
Сашо Донев - ВМРО-ДПМНЕ и Коалиција за обнова на М...
0 0
192 views
20:46
Александар Станкоски - Движење Одлучно за промени ДОМ и ЛДП

Александар Станкоски...

Details
Александар Станкоски - Движење Одлучно за промени...
0 0
181 views

Емисии на програмата на ТВМ (целосни изданија)

Details
67,694 views
603 media

Реклама

Промо

Реклами

Линкови