Кој игра на училишното игралиште од О.У „Христо Узунов“?

191
0 0

Жители на улицата „Питу Гули“ реагираат дека педесетина деца го користат игралиштето во ОУ „Христо Узунов“. Велат дека игралиштето е во рамки на училиштето и е од затворен тип.

Реклама

Промо

Реклами

Линкови